Bogeries dolces al quadrat!

Vosaltres també sou llaminers? Sou dels qui mengeu amb la vista? Us agrada sorprendre la família, els amics, amb alguna recepta que els deixi fora de joc? Hi ha nens entre els convidats?  Si les respostes a una o a totes aquestes preguntes  són un rotund, aleshores ha arribat el moment que us ensenyi i expliqui unes petites creacions dolces que vaig preparar dissabte passat, entre sol i cafè, entre capítol de House of Cards i unes quantes línies de l’Amica Geniale d’Elena Ferrante. Així, anar fent, sense presses però amb ganes de passar la tarda preparant algunes postres diferents, i de gaudir d’aquesta flaire que fa el forn quan hi ha dolços a dins.

Mireu quina bogeria!

Magdalenes

Cupcake

I encara, però, una darrera pregunta. No sou especialment hàbils a la cuina, entre forn i fogons? Tranquils. Paraula. La clau és anar a poc a poc. Preparar unes magdalenes com aquestes no és gens difícil. Us decoraran la taula (només una estona, perquè volaran…us ho asseguro!)

La meva recepta per a la base va ser la més típica i segurament més estesa:

-Tres ous

-Un iogurt

-Agafarem el iogurt com a mesura: una mesura d’oli, dues de sucre i tres de farina amb llevat incorporat

-Rallem una llimona

Ho barregem tot, ho enfornem en motlles de magdalena (els meus són força petits, ideals per a preparar aquestes petites bombes dolces). Quan estiguin cuites (més o menys trenta minuts), ens esperarem a que es refredin per poder jugar una miqueta amb elles;).

El següent pas és la cobertura de la xocolata. Podeu fondre al bany maria xocolata de postres o bé, com en el meu cas, una crema de xocolata (Nocilla, Nutella, etc). L’apliqueu amb molt de compte perquè quedi polit i bonic. I abans que la cobertura s’assequi… som-hi! Ve el moment de donar-hi el toc original. Una minioreo, una minicookie i un trosset de kitkat. El proper dia hi posaré mikados com si fossin espelmes. Ja veureu!

Després, una estoneta més, un bon cafè, un cappuccino o el que us vingui de gust…i a punt per assaborir-ho! Què us sembla? Us animeu?

Salut i bona setmana!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s