Tinc ganes de primavera, i altres coses que em passen

Ja anava tocant escriure una entrada, la veritat és que darrerament entre calçotades, treballs de màster i feina, vida social i moments de relax absolut no trobava el moment de compartir unes línies amb els pacients seguidors d’aquest bloc.

Tinc pendents moltes entrades, amb les fotos editades, les paraules esmolades, a punt de fer trencar el gel després d’aquestes setmanes de silenci. Però avui us volia parlar del final de l’hivern. Sé del cert que no sóc la única a qui l’hivern sempre se li fa massa llarg, i que quan arriba febrer ja compta els dies que falten per tornar a sentir la sorra de la platja sota els seus peus, escoltar música tranquil·lament davant d’un paisatge de postal i poder imaginar-se mil i una coses sense l’imperatiu del temps… Ara mateix tinc moltes ganes de primavera, i ahir mateix va ser un regal mirar per la finestra, passades les set de la tarda, i veure-hi encara un punt de llum. Es va esvair ràpidament, sí. Però va ser una senyal inequívoca que ja tenim aquí el cel de final de l’hivern, aquell cel que m’omple d’energia, i evidentment, de ganes de viure i aprofitar els mesos més bonics de l’any….

Ara mateix necessito descansar i recuperar totes les hores de son que he perdut darrerament. Ha estat un inici d’any molt esgotador, en molts sentits, però per sort no sóc de les que cau fàcilment ni en el desànim ni en la desgana. Només necessito uns quants somriures a prop meu, unes quantes moixaines, moltes esperances i una bona dosi de xocolata. I de tot això, de moment, en vaig molt ben servida.

Salut, gaudiu del final d’aquest llarg hivern…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s