Estimat Twitter

wordle1

Estimat Twitter,

De vegades, encara que no ho sembli, costa resumir-ho tot en 140 caracters. Tu, que has revitalitzat el nostre enginy, que ens fas teclejar una vegada i una altra fins que trobem la fórmula guanyadora, que simplifiques les notícies, els titulars, no ets suficient per expressar les emocions intenses, les autèntiques sensacions que realment tenen valor a la vida. Mai un sol adjectiu, una sola frase, pot servir per desxifrar el batec autèntic d’una experiència, com tampoc dues, tres o quatre etiquetes em valen per desitjar Bon Nadal i feliç 2014 a tots aquells qui estimo, conec, aprecio, i fins i tot, a aquells a qui no conec però amb qui potser algun dia compartiré unes paraules o unes línies. Amor, salut, reptes, oportunitats, bons moments, somnis, imaginar, compartir, família, amistat en definitiva, viure, riure: felicitat. Tot això i molt més és el que espero per a mi, per als meus, i per a tots vosaltres per aquest final d’any i el que ve.

La vida és plena d’obstacles. Tots en tenim, i el que importa és anar-los superant: fixar-se nous horitzons i visualitzar el camí per fer-los realitat.

Per això, proposo un brindis pels nous horitzons del 2014, per les il·lusions i reptes que ens esperen, perquè aprofitem la màgia de cada moment.

Bones festes!

2 thoughts on “Estimat Twitter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s