Explicant el meu bloc a Vallès Visió

Sinergies s’emet els dijous a Vallès Visió

Avui faré una entrada una mica (només una mica, eh) egocèntrica! I és que una servidora ha tingut el plaer i la sort de ser part protagonista del programa Sinergies, que s’emet en una de les dues televisions públiques del Vallès Oriental, Vallès Visió. Una gran oportunitat per explicar perquè va néixer aquest bloc i els seus objectius, que de fet, vosaltres ja coneixeu: poder combinar la inspiració i l’escriptura amb una de les meves grans aficions, menjar. Però a més, ha estat un orgull compartir programa amb persones a les quals aprecio moltíssim, ja sigui perquè com a periodista em va tocar entrevistar moltes vegades (és el cas de la Mercè Escardó, de Can Butjosa) o perquè vaig treballar-hi directament, cas de la Patrícia Cuní (que té l’exquisit bloc viatger Madaboutravel) o en Jaume Ventura, que ha engegat el genial Exportnews.cat, un diari de l’empresa catalana i l’exportació. Periodistes com jo, que tenen en el seu bloc una plataforma per a desenvolupar les seves idees i creativitat, paral·lelament a la feina que desenvolupen en el camp de la comunicació.

El moment de la gravació va ser molt especial! Quan em van demanar que escollís un escenari, vaig tenir molts dubtes. Però finalment, vaig optar per l’hort de casa dels meus pares, a Parets del Vallès,  que ara mateix està ben ple de pèsols i faves. Un hort que representa molt bé allò que ja sabeu que m’agrada de la cuina: els productes de proximitat, frescos, de qualitat. Amorosament cultivats, i que són el pilar de la nostra manera de ser, de la nostra identitat, a la cuina.

Primavera esplèndida a l'hort
Primavera esplèndida a l’hort

Però va ser un moment tan especial no només perquè em van gravar a casa, també perquè qui em va entrevistar va ser una antiga companya, la Bea Amado. L’ànima del programa Sinergies, que per cert, té una realització, un muntatge i un guió que res té a envejar al d’una televisió d’abast estatal. Perquè n’aprenguin molts dels qui relacionen la qualitat amb sous astronòmics.

Us puc ben dir que no tinc cap tipus d’ànsia de protagonisme, i els qui em coneixeu bé ja sabeu que la televisió no ha estat mai el meu mitjà preferit, malgrat que hi vaig treballar durant dos anys molt intensos. Però gravar el Sinergies em va donar l’ocasió de recordar, per un dia, com es gesta cada imatge, cada seqüència, cada bocí que donarà cos a una història i a un reportatge televisiu. I sobretot, retrobar-me amb companys, amics, col·legues, de professió.  Moltes gràcies!

Cliqueu la imatge per veure el programa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s