De tapes al Mercat del Lleó

Fideuà, musclos, ostres, salmó, truita de brandada de bacallà, pop a la gallega, cafè, xocolates, pastes i fruites variades. Aquestes, entre moltes d’altres, són les tapes que es van poder degustar aquest dissabte al Mercat del Lleó de Girona, en el marc del cap de setmana Girona 10. Per un dia, aquest mercat es va convertir en un gran aparador de tapes i tastets elaborats pels mateixos comerciants de l’equipament. Una gran oportunitat per mostrar als qui no en són habituals tot allò que hi poden trobar: tracte directe i proper, i productes de qualitat i de proximitat. Un espai on habitualment només es fan compres i vendes es va transformar en un punt de trobada perfecte per als qui, com nosaltres… encara no havien berenat!

Mercat del Lleó
Mercat del Lleó
Begudes al Mercat de Lleó
Begudes al Mercat de Lleó

En el nostre cas, vam comprar tiquets per acompanyar les nostres tapes d’una fresca i deliciosa copa de cava. Però l’oferta era àmplia, i incloïa una selecció de vins blancs i negres, i una extensa gamma de gintònics.

Vins i caves
Vins i caves
Pop a la gallega, salmó, truita...
Pop a la gallega, salmó, truita…
Pintxos
Pintxos
Fideua
Fideuà i musclos
Fruita
Fruita

Iniciatives com aquesta contribueixen, i molt, a dinamitzar un equipament d’aquest tipus, que molts cops troba en les seves parets un autèntic mur per apropar-se més als ciutadans. Malgrat que el nostre dia a dia sigui estressant i no ens deixi temps per a la improvisació, tots plegats hauríem de conservar i recuperar el plaer de comprar al nostre mercat de sempre, ja sigui cada dia (qui pot) o de tant en tant!

Els mercats municipals donen vida a la ciutat! I vosaltres, hi compreu?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s